hits

Familiære plikter!

Man kan ikke BARE ta livet med ro på camping når man har 3 stk 4'beinte hjemme, som blir underernærte på kos og oppmerksomhet!

Ikke bare det, men gresset blir langt og huser blir skitne, og ting må rett og slett bare gjøres!

Nå er det meste gjort hjemme (selv om man FREMDELES kjemper mot influensamonstre..), og nå er jeg på vei ned til min bestemor på 92 for å ta plen og hus hos henne.. Sliten? Mmhmm! Men slappe av kan man fremdeles gjøre når man blir gammel..

Jaja, når alt er gjort og pusene har fått kos og det de trenger, blir det nok en tur ut i vogna igjen. Sesongen er over om bare få uker, så en må prøve å få mest mulig ut av den lille sommeren som er igjen!

Håper dere har hatt en fin dag alle sammen, så sees vi nok snart igjen!

4 kommentarer

Marie

08.08.2017 kl.20:13

Herreli så flink du er..<3 Masse god bedring og nyt siste rest av sommeren..:))))

dandeliongina

08.08.2017 kl.22:33

Marie: Takk for det! Er ikke alle som er like privilegerte som jeg, som har en bestemor i god behold! I like måte, nyyyt!

Wenchepia

09.08.2017 kl.23:15

Flinkis:))

Jeg skal ska te bestemor å vaske imårra. Hu bor i blokk å har heldigvis ikke plen haha^^

Ga oss et støkk idag hu,tok ikke tlf når jeg ringte for å si jeg kom..skremte opp pappa jeg,midt i fotballkampen så han kjørte hjem til hu. Alt bra,bare begynner å bli trasig å huske å lade opp trådløse tlf,hihi:))

dandeliongina

09.08.2017 kl.23:26

Wenchepia: Den er heldigvis helt flat, så det ække veldig stress (smilefjes). Eneste er at den hersens forkjølelsen ikke vil gi seg! Shiit!! DET er så ekkelt!! Opplevd det et par ganger med bestemor også, jeg freste ned for å sjekke, jeg har heldigvis nøkkel! Ja den ladingen er tricky haha! Kos deg i morgen, we're SO lucky! <3

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv