hits

Livet funker..

Ja, det funker nå, mens sola fremdeles titter frem. Men nå går det mot mørketid, og det er en tid som er utfordrende for oss med litt tynnslitt psyke..

Kjenner at jeg gruer meg litt, men med sommerens mange glade dager- er det blitt MYE eting, så det skal bli godt å komme inn i litt mer normal rytme med trening og mindre mat! Har vel klart å spise på meg 4-5kg ila de siste månedene, hvilket jeg ikke egentlig kan fordra!

MEN, livet er NÅ- og det inkluderer god mat og godteri, så det får vi tåle, de går av igjen!

Ønsker dere en fortsatt fin søndag, og en fin start på en ny uke!

Vi sees igjen!

PS: Er klart at en øl i ny og ned har jo også litt kalorier som ikke hjelper en til å holde figuren på rett kjøl.. Ikke at det er DET som har gjort størsteparten av den "jobben", men det ER jo kos en gang i mellom! Haha

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv