hits

Da var tiden kommet igjen...

Hei hei alle!

I dag har det gått 14 dager, og datteren min drar nok en gang til pappaen sin.. Alltid like trist..

Men denne uka har vi hatt en fin tid! Bell hadde med seg ei venninne, og vi har vært i vogna nå siden tirsdag. Det har vært en KJEMPEFIN tur!! Jentene har badet, vært ute og lekt (og småflørta med gutta på campingplassen haha), spilt MASSE uno, ludo, mikado og kort. DET er kvalitetstid!!

I går regnet det HELE dagen.. det kan bli litt utfordrende når man må finne noe å gjøre inne en hel dag, men det gikk faktisk også overraskende fint!

Men nå er det tid for pakking, rydding og hjemtur.. *snufs*

Mye mulig mannen min og jeg tar en tur tilbake etter avlevering av unger, men det vil bli stille og tomt her uten barn..

Vel, nå er tida inne for bilturen hjem, så vi snakkes igjen ppl! Ha en fin fredag!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv