hits

REAL MAN FLU!!

Jeg trodde faktisk at "man flu" var en myte! Men nå er jeg OVERBEVIST om den er et FAKTUM!!

Jeg er SÅÅÅÅ sjuk!! Kroppen har omtrent ikke hatt ÉN celle med energi, og det ække ikke piss!! ALDRI vært SÅ elendig!!

DÉT er årsaken til mitt fravær fra bloggen i et par dager nå.. *host*

Haha det er jo helt vanvittig å tenke på at menn ALLTID blir rammet av "the man flu"?!? UANSETT hvem som smitter dem, utvikler OG formérer basillene seg KRAFTIG, så fort de går inn i mannens tempel..

NÅ har den fader meg gått HARDT til angrep på meg også!! Jeezez, jeg orker såvidt å blunke-SERIØST! Kjennes ut som om tlf veier 132,47 kg lissom!!

Jeg pleier å kaste meg over, og "glønke" rød solhatt MED ÉN GANG jeg kjenner antydning til symptomer, hvilket jeg også gjorde denne gangen! Men etter et par uker med intens jobbing med å skaffe campingvogn, finne plass, bygge platting, hente møbler rundt omkring OG sette opp- OG pakke ned en stand på 20 km2 i Telemarkshallen i helga- var kroppen sjanseløs i kampen mot basillene.. Denne gangen skal jeg VIRKELIG si at de vant!!

Så, jeg sier med dette til meg selv: "god bedring, Gina, jeg håper du OVERLEVER!!"

God natt alle sammen, vi sees <3

6 kommentarer

Victoria Larsen

31.07.2017 kl.20:44

God bedring!! :)

dandeliongina

31.07.2017 kl.21:02

Victoria Larsen: TUSEN takk!!

Wenchepia

31.07.2017 kl.21:23

Masse god bedring!!! <3 stakar deg :*

dandeliongina

31.07.2017 kl.22:23

Wenchepia: TAKK! Ja nå syns jeg faktisk VELDIG synd på meg selv også! DET følger nemlig også med man flu skjønner du! (lattersmilefjes)

Nina og Frode

01.08.2017 kl.08:10

Stakkars deg Gina😷🤧🤒 Masse god bedring og vi skal tenke på deg i Treungen😘 Vi skal danse og drikke deg frisk😂😂

dandeliongina

01.08.2017 kl.12:55

Nina og Frode: Hahaha tror kanskje dere bør fokusere på dere selv der gitt, men takk for omtanken <3 Have fun!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv