hits

NORSKE REDNECKS!

Vi har nå sittet og sett på sesong 2 av norske rednecks, og jeg må bare si: MAKAN!!

-IN A GOOD WAY!!

Så selvfølgelig sesong 1 også, og de folka der er bare så hysterisk RÅ! For noen omgjengelige, morsomme, snille og mottakelige folk! ALLE vi andre har VIRKELIG noe å lære av den gjengen!

Kjente etter første, eller egentlig med en gang vi begynte å se på det- at dissa folka her, de passer meg UTMERKET! Det er jo omtrent sånn jeg og min mann har levd i mange år. Lite penger gjør at man tar det man har, og mekker det man trenger!

Forskjellen på rednecks og oss andre, er nok at vi "føler" litt på og ikke ha råd til det "alle" andre har.. men hvorfor i svarte skal man det?? Vi er da for faen alle mennesker, og AKKURAT like mye verdt uansett status på kontoen! Jeg er OVERFASCINERT av HELE gjengen! Jeg må si at jeg DIGGER dem, og måten de lever på!! Og for noen vennskapsrelasjoner de har!

Dette innlegget er også en hyllest til Jon Harald Engen som ikke lenger befinner seg her nede med oss.. Det syns jeg var så trist, at det rant et par tårer nedover mine kinn. Jeg kjente ham jo ikke personlig, men det jeg har sett via TV skjermen av den mannen, så tror jeg man skal lete LENGE for å finne noe lignende, og jeg skulle gjerne ha fått æren av å treffe ham. Det lyste snillhet og omsorg LANG vei av den karen, og jeg tror på vennene hans når de sier at det ikke fantes et ondt gén i ham!

Hvil i fred Jon <3

Jeg vet i hvert fall én ting, og det er at jeg skal gjøre ALT jeg kan for å få kommet meg til Vinstra neste år, for makan til liv!

Hvorfor ikke bare gi litt faen og leve livet slik de gjør?? Vi lever for pokker bare én gang gjør vi ikke?

Jeg tar av meg hatten, buksa- ja HELE SULAMITTEN for norske rednecks! SÅNN vil jeg leve!!

Og jeg må jo få legge til at magen har fått gjennomgå et par HEFTIGE runder av Kristian Gulheim og Doc! Herlige karer ass!!

Innlegg/hyllest til NORSKE REDNECKS!! YOU ROCK!!

8 kommentarer

Doc

31.08.2017 kl.12:00

Hyggelig lesning😊 Ja Jon var en herlig fyr🤠👍

dandeliongina

31.08.2017 kl.12:47

Doc: Som jeg sa til redneckfrua: Rett fra levra! Fine folk fortjener å høre(lese) det!

Redneckfrue

31.08.2017 kl.12:14

Så utrolig koselig å høre. Veldig bra skrevet! Vi lever et enkelt og braluv akkurat slik vi vil ha det😊

dandeliongina

31.08.2017 kl.12:46

Redneckfrue: Rett fra levra! Virker som en jordnær gjeng som virkelig bryr seg om hverandre-og tar vare på hverandre! Herlig livsstil!

Cowboy

31.08.2017 kl.14:52

Takker og bukker for hyggelige ord 🤠

Alltid gøy med gode tilbakemeldinger, både om oss og serien. 💣🍻

dandeliongina

31.08.2017 kl.17:04

Cowboy: Ikke noe å takke for! Kanke bare gi ris (blunkesmilefjes) Dere er en fantastisk gjeng!

Kent Inge Hansen

03.09.2017 kl.17:33

Herlig gjeng🍺🍺🍺

dandeliongina

03.09.2017 kl.21:14

Kent Inge Hansen: Ja det ska'rem jaggu ha!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv