hits

HELT I 100!!

Hei og god kveld mine fine!

Vi var alle SUPERTRISTE da vi forlot vogna i dag.. Ingen sa omtrent ett ord på veien hjem, skikkelig DRITT å dra i dag ass!!

MEN vi hadde tre firbeinte som var RIMELIG happy da vi trådde over dørstokken, alle sammen stod klare rett på innsiden- BESTE velkomstkomitéen EVER!

En annen ting som fikk jentungen helt i 100, var hentelappen hun har ventet på nå i flere uker!! ENDELIG var pakken kommet! Postkassen er blitt "voldtatt" omtrent HVER dag, men ingen lapp/pakke å se.. I DAG VAR DEN HER!!

Som dere mest sannsynlig GODT kan se, var pakken full av løshår:

Makan til jåleberte! (Har det IKKE etter mora si!)

Det var en god trøst for og si det sånn, for hun var absolutt IKKE klar for å dra hjem fra campingparadise i dag..

Håper dere har en fin kveld alle sammen, nå blir det TV-kveld her for første gang på leeeeenge!

Vi sees!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv