hits

LITE FRISTENDE...

Hei og hå alle sammen!

I dag blir'e dessverre hjemreise..

Jeg kjenner at det å være her, gir meg så sjelero at det er nå helt forferdelig trist å MÅTTE reise hjem...

Det ENESTE som frister ved å dra er å se pus igjen.. savner dem enormt når jeg er borte.. Skulle SÅ gjerne hatt dem med hit! Altså det ER lov, og den eldste hadde ikke vært noe problem. Hun holder seg rundt meg uansett hvor vi er, men ett-åringene er jeg mer usikker på..

Dessuten er det messe i Bø i helgen, hvor mannen min og jeg skal ha stand. Det er alltid hyggelig å stå på stand, men akkurat nå frister det ikke LITT engang..

Kanskje noen av dere liker brukt, antikk og samlermesser? Da er dere HJERTELIG velkommen til Telemarkshallen i Bø! Messa holder åpen fredag fra 16:00-20:00, lørdag fra 11:00-17:00, og søndag 11:00-16:00. Hadde jo vært SYKT kult å treffe noen av dere der! Der finnes alt for en hver smak, samt MASSE koselig folk! Ta turen folkens, så kanskje vi sees!(blunkesmilefjes)

#hjem #pus #home #cat #family #bø #messe #marked #camping #ferie #vacation #soon #again #helse #psyke #health #anvik #anvikstrandacamping #campingvogn #iloveit #messe #telemarkshallen #dennehelgen #bruktantikk #samlermesse #velkommen #stand #sommer #sommer2017 #summer #sun #life #livet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv