hits

Frem-og tilbake-->HOVERBOARD

Hei hei alle sammen!

Det ble en liten, kjapp tur til Sverige i går. Kjørte fra campingvogna i Stavern og tok Horten-Moss ferja. Det var jo SÅ lettvint og greit! Dro avgårde sånn i 13:30-tida, og var tilbake 22:30.

Det aller viktigste ble kjøpt inn, som litt mat, godteri til pusene, SNUS og HOVERBOARD! Merka på kontoen at det var smart å love datteren min en sånn haha! Men helt seriøst, omtrent ALLE ungene på campen har det!

Så i dag blir det bare å slappe av og nyte livet! Ha en strålende dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv