hits

HÅRTRØBBEL...!

Før jeg farget håret rødt fikk jeg "advarsel" fra mange om å tenke meg GODT om. Men jeg hadde bestemt meg, og da er jeg ikke til å rikke!

Jeg ble STOR fornøyd, og elsker det fremdeles. Problemet er bare at, som de fleste sa, er det JÆVLI mye jobb!

Rett etter farging er det kjempefint, men så fort en vasker håret ÉN gang- er håret "utvaska", og ser blast ut.. Hvorfor er all rødfarge så dårlig??

Jeg digger fargen- OG jeg føler meg vel med den så lenge den er fresh.. MEN nå er det STOR fare for at jeg ikke orker å holde på lenger... Ila få dager nå, er jeg redd jeg blir mørk og kjedelig igjen..

Egentlig kunne jeg tenkt meg å teste sølv/grå, men åssen faen skal man klare å få DÉT til da, når håret er FULLT av rød farge? Haha, jeg DØR av meg selv! Skulle ønske jeg hadde en farge-naturlig som var DRIT tøff så jeg slapp det hår-stresset! Vel, bare å vente i spenning for å se hvilke farge jeg ender opp med siden det nå er rødt, kanskje det blir grønt, hvem vet?!? Haha

Om noen har kommentarer/forslag til hva jeg kan gjøre, er det bare å gun'e på- jeg er VELDIG ÅPEN for innspill!

Nå skal vi straks ombord på Horten-Moss ferja, så da får vi sees litt senere!

Ha en fin ettermiddag ppl!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv