hits

DETTE ER LIVET!

Ganske spesielt hva et slikt sted kan gjøre med psyke og sinn.. Bare 3 kvarter/1 time unna der en bor, føler man at man er laaangt borte og alt blir MYE lettere..

Ikke så lenge før vi kom på tanken om å skaffe oss campingvogn igjen, hadde jeg en periode hvor jeg oppholdt meg i mørket. Ting var vanskelig, tøft, tungt, mørkt og dystert. De periodene vil helt sikkert komme tilbake, men det å ha et slikt sted som dette å flykte til- gjør enormt mye for kropp og sjel.

Vi har hatt en kjempefin dag med fint vær og jentungen er blitt bedre kjent med både stedet- og andre barn.

Så akkurat nå- smiler livet faktisk!

Ha en fin kveld alle sammen! <3

#kos #camping #psyke #helse #småtinggjørmye #fred #sommer #sol #familie #family #mennesker #people #love #kjærlighet #livet #life

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

22.07.2017 kl.23:20

Så koselig :) ha en fin helg :)

dandeliongina

22.07.2017 kl.23:26

hverdagslivetivollen: Takk i like måte! (smilefjes)

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv