hits

HVOR ER VI NÅ MAMMA??????

Haha! KULESTE reaksjonen EVER!!

Det var virkelig verdt å vente litt over ei uke, selv om det har vært SYKT vanskelig å holde kjeft! Jeg lovet Bell (datteren min) at vi skulle til Stavern å kjøpe is når hun kom hjem til meg fra pappaen sin i går.

Klokka ble 20:00 da vi endelig var ferdige med gulv og litt innredning i teltet i går, og jentungen lurte fælt da jeg sa at vi likevel skulle ut å spise is..

Ca 5-6 minutter før vi var fremme, sovnet hun i bilen.. Jeg vekket henne rett før vi skulle svinge inn på campen.

Vi stoppet ved siden av vogna, og hun ser seg forvirret rundt og sier: "Mamma?? Hvor er vi nå?? Hva gjør vi HER??" Jeg snur meg rundt, ser på henne og sier: "Nå kan du gå ut av bilen, også kan du gå inn i den nye vogna vår!" Hun bare: "HÆÆ??? er DEN vår?? Du KØDDER??"

Haha!!! Jeg ELSKER å overraske!!! Hun var ikke så trøtt lenger for si det sånn!!

Hun kjente til og med 4-5 stykker som ligger her!!

Happy daughter--->happy mom!!

Er ikke helt ferdig med snekringen da. Skal ha noe plank foran for å dekke åpningen under teltet, samt en liten platting til å sole seg (blunkesmilefjes), men det er grenser for hva to mennesker kan klare på egenhånd på bare et par dager..

Men nå skal vi nyte været, plassen og hverandre(hvis jeg finner jentungen som allerede er over alle hauger her haha)!

Ha en strålende dag!

#camp #camping #anvikstranda #overraske #familie #datter #mamma #stoltavhvavifikktil #proud #surprise #livet #life #summer #sommer #sun #sol #cosy #vacation #ferie #strand #anvikstrandacamping #Bürstner #isabellatelt #mennesker #helse #sosial #fåbortangsten #live #lev #barn #barnaeralt #children #familie #family #love

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv