hits

PUST!

Hei på dere!

Jeg tror jeg med hånda på hjertet kan fastslå at jeg ALDRI har vært SÅ fysisk gåen noen gang...

Vognprosjektet vårt har nå stått på i litt over ei uke, med ekstremt lite søvn- OG selvfølgelig noen hull i veien.. Hva kan man forvente liksom? At alt bare skal sitte på plass med én gang? Nei nei, ikke i min verden!

MEN det har ikke stoppet oss, vi har kjørt på- og dytta bort de utfordringene som har dukket opp langs veien! Nå er vi strax i mål, etter vi har satt på de gulvplatene vi måtte kjøpe ekstra i dag, fordi vi fikk for få i går!! Jeezez!

Så nå blir det litt mer bygging, så dette møbler på plass- og SÅ kan jentungen hentes! Yeeeey *klapp klapp

Ha en våt men fin dag alle sammen- så sees vi!

Her er et par bilder av vogna inni da hvert fall:

Til å være en 91-modell syns jeg den blei ganske fin jeg!

2 kommentarer

tonemor77

21.07.2017 kl.12:21

Fy søren så lekker vogn :) Flott gjort

dandeliongina

21.07.2017 kl.18:59

tonemor77: Takk for det! BLODslit! Men hjelper seg nå, så det kommer nok flere bilder etter hvert (smilefjes)!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv