hits

I dag begynner moroa!

Etter snart en uke med planlegging og sykt mye stress, begynner ting å falle mer på plass. Vogn, telt og plass er i boks, og i dag er planen å sette alt opp! Jeg har aldri satt opp telt før, så dette kan jo bli spennende..(blunkesmilefjes)

Det var meldt skikkelig bra vær i dag, svær sol og greier, men da jeg stod opp 08.30, så det VELDIG grått ut.. Mangler bare at det kommer et helvetes regnvær nå, men satser på at grålaget med skyer ikke inneholder noe vann!

Det er LENGE siden jeg har vært SÅ spent, SÅ lenge av gangen, så dette her må bare bli bra! (Btw, det er ganske slitsomt å gå med adrenalin i kroppen i så mange dager kjenner jeg..puuuh)

Jeg må hvert fall si at jeg er GANSKE fornøyd med hvordan vogna er blitt nå, etter vask og litt pynt! Bilder kommer når ting er ferdig satt opp! Fikk forresten tak i en kjempefin stol til å ha i teltet- var flere som satte pris på den! Haha 

Jeg sier med det, ha en GOD dag alle mine fine lesere, så sees vi igjen før dere aner det! (smilefjes)

4 kommentarer

19.07.2017 kl.18:24

Så kos , kjekt med vogn. Kos dere og nyt.

dandeliongina

19.07.2017 kl.22:02

Anonym: Takk! Ja det er kjempekoselig! Ha en fin sommer!

tonemor77

19.07.2017 kl.23:43

Kos dere masse masse og nyt ferien, hverandre og livet :) Lag masse gode minner som du kan ta frem en regnværsdag.

dandeliongina

20.07.2017 kl.00:18

tonemor77: Takk for det, det skal vi! Godt å ha noe fint å se tilbake på når skyene kommer ja!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv