hits

Opp og hopp! Turen går til Oslo!

Hei bloggeeeeen! (blunkesmilefjes) I dag er jeg ganske utladet, men har ikke tid til å roe ned enda... Det blir nemlig Oslo tur i dag!

Som noen av dere har fått med dere, har vi kjøpt campingvogn som nå begynner og bli klar! Så da er telt neste pri. Jeg bor i Skien og her er ikke folk like gavmilde som i Oslo området, så da går turen dit for å hente møbler! I går hadde min kjære bursdag, det ble dermed ingen blogging på meg fordi jeg konsentrerte meg om ham og vogna!(blunkesmilefjesmedtungaute)

Gardinene i vogna var GULE... Jeg kjøpte grå farge på Panduro, og tenkte at det ville bli bra! Mm-mm... Nei, de ble grønne og skjoldete så jeg prøvde deretter å farge dem sorte.. Gikk heller ikke. Fremdeles grønt, men heldigvis en VELDIG mørk grønnfarge, som det kanskje går an å dekorere litt slik at de passer bedre inn.. Den som lever får se, men nå må jeg kaste meg rundt for å fikse gardinene før nesa peker mot Oslo!

(Er en ting jeg gjerne skulle fortalt dere om, som jeg tror jeg faktisk ikke har gjort i denne bloggen... Skal se om jeg får tid før jeg drar..)

Ellers må dere ha en knalldag alle sammen, og NYT det vakre været!

2 kommentarer

elisebr

18.07.2017 kl.14:07

Ønsker deg og dine en fin dag :)

dandeliongina

18.07.2017 kl.14:14

elisebr: Takk for det, og i like måte!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv