hits

En liten pust i bakken..!

OOOHH LOOOORD , nå er jeg så syyyykt gåen! Skura vogna fra tipp til tå, og vaska alle putetrekk.. Åå fy f*** for en jobb og få av og sette på!! Vitsen med å lage de MINDRE enn putene lissom?? Kunne godt passa akkurat..! Haha

Det tar så på, at det var så vidt jeg orka å bevege fingrene for å skrive.. Tom for energi!

Den var for så vidt ikke så innmari møkkete, men føler likevel at det er renere og mer behagelig å bruke, når en selv har vaska!

MEN, ække heeeelt ferdig, server fremdeles noen småting å gjøre, så nå må jeg labbe ut igjen å fortsette før natta!

Skrives folkens, skrives! (blunkesmilefjes)

2 kommentarer

Wenchepia

17.07.2017 kl.06:41

Ståpåvilje assa:))))

Blir bra overraska dattern tenker jeg :-D

dandeliongina

17.07.2017 kl.12:22

Wenchepia: Ja, det har aldri stått på vilja! Hun kommet til å bli helt greit overraska ja!! Gleder meeeeg!!'

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv