hits

18 timer i bil... Til nå...

Da peker snuta mot Skien igjen(har gjort det en stund nå da). Har vært en laaaaang dag, men spennende! Er jo også vakker natur på veien, så sånn sett er det ikke kjedelig å kjøre bil. MEN en skulle jo gjerne hatt et lite besøk av Jon Blund snart, men som sagt i forrige innlegg, så får man holde på den at man kan sove når man blir gammel..

Akkurat nå er vi på vei mot/over Haukeli, og bilen sniler seg sakte men sikkert oppover.. Regner med å være hjemme sånn i 05:00-tida i morgen tidlig, og da må man prøve å finne senga si tror jeg. Dagen i morgen vil nok gå til vask av vogn fra topp til tå, og for én gangs skyld så gleder jeg meg faktisk litt til å vaske! Normalt sett er nemlig det noe av det kjedeligste jeg vet.. Haha

Men legger ved noen bilder til dere, fra vår roadtrip tur-retur, Bergen:

Her fra Haukeli på veien bort:

Her har dere vårt nye feriehjem på hjul, er han ikke søt? Han heter Buster!

Og her et bilde av det som etter min mening må være Norges flotteste fjell-i Kinsarvik. DET er et vakkert sted, med en herlig campingplass og en kjempefin familiepark-Mikkelparken. Vi har vært der et par-tre ganger, og anbefaler på det sterkeste å ta en tur dit!

Det som gleder meg ALLER mest med dette her, er at Bell (jentungen) vet INGENTING! Hun ELSKER camping, så dette her vil bli den største overraskelsen EVER når hun kommer hjem igjen etter sine 14 dager hos pappaen, og vi pakker klær, drar rett ut i vogna og sier: "Sånn vennen, nå kan du ta med deg bagen inn i vogna vår!" GUD som jeg gleder meg til DEN reaksjonen!!

Vel, nå får jeg prøve å følge litt med på veien.. (altså, jeg skriver ikke mens jeg kjører-mannen er "sjåfør" haha) Jeg blir nemlig litt små uggen av å lese/skrive mens hjula ruller..

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv