hits

JEEZEZ FOR EN DAAAAAG...

Hei! Hele denne dagen er blitt brukt til campingvogn-leting... Ække enkelt ass! MEN det har i alle fall fått hodet mitt over på bedre tanker, og jeg er strax oppe i 1.etg igjen!

Føles rimelig digg etter ei uke i kjeller'n kjenner jeg! Men nå er det store muligheter for at vi ender opp i Bergen i morgen, for å plukke opp en vogn der.

På ettermiddagen i dag, var vi på den campingplassen vi vil ha vogna, og snakket med ham som driver der. Kjempehyggelig fyr, som kunne tilby oss flere fine plasser!

Nå begynner gleden å boble i meg, for jeg har SÅ savnet å ha vogn en fast plass, det er jo SÅ hyggelige mennesker på en campingplass! Gleder meg MASSE til å sette vogn og telt på plass, når vi har hentet stæsjet!!

Håper dere har hatt en kjempefin dag, mine venner!

4 kommentarer

Live

14.07.2017 kl.23:36

Ååh, så kult da! jeg har også lyst på det, eller, mest bobil da:p Kanskje en vakker dag i fremtiden! Om dere kommer hit så er dere heldige, det er nemlig bare meldt pittelitt regn i morgen, haha:p

dandeliongina

14.07.2017 kl.23:39

Live: Ja jeg vil også ha bobil, men det får bli senere (blunkemsmilefjes)! Haha ja det er bare meldt PTTELITT ja hahaha, ja da har vi valgt riktig dag!

Tom Erik

15.07.2017 kl.02:57

Det er sååå godt å se båten er fortøyd å dagene lysner opp :D Dere må ha masse lykke til med vogn leting!:))

Er ikke så geografisk flink.. MEN skulle dere passere Kristiansand, så må dere titte innom !:D

dandeliongina

15.07.2017 kl.03:40

Tom Erik: I og med at vi satt i den samme båten, så håper jeg du er på vei av også? (søttsmilefjes) Men takk for at du blir så glad på mine vegne! Vi drar nå om ikke så lenge, men kjører ikke forbi Kr.Sand dessverre.. En annen gang! (smilefjes)

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv