hits

OPPGANG! Skal EGENTLIG ikke så mye til....

Bare man klarer å sette det ene beinet foran det andre, strekke hånda bort til dørklinka å presse den ned- så er man PLUTSELIG ute.. Vi kom oss ikke spesielt tidlig avgårde, men så bort i fra klokka- og reiste til Vestfold. Frisk luft og andre omgivelser gjør underverker, hvis man som sagt bare klarer å komme seg ut av huset!

Vi pakket sekken med litt ekstra tøy i tilfelle vind, som det veldig ofte er på Mølen.. Tok med oss noe å drikke, også var vi på veien! Og når du ser dette her, så skjønner du at hele hodet blir renset, hvis man bare som sagt ikke bare TENKER at en skal, men at man faktisk GJØR DET! 


En liten kaffepause.. 

Etter gåturen på stenstranda, tok vi en gåtur på campingplassen Anvikstrand, hvor vi nå har bestemt oss for å gjøre det vi kan for å få oss en plass.. FOR et PARADIS! En atmosfære jeg aldri før har kjent maken til i Norges land! Sjekk den stranda! Dette var virkelig en tur som fikk lettet på trykket som har vært ganske heavy den siste uka..

Så nå er vi i full gang med å ordne ting som må til for å fange en ledig plass der!


"You don`t get what you wish for, you get what you WORK for!"

Ha en strålende dag videre, mine trofaste og fantastiske tilhengere! <3

#mølen #tur #psyke #helse #friskluft #havet #camping #anvikstrand #vestfold #kropp #sjel #finnelykken #kjærlighet #paradis

2 kommentarer

Wenchepia

13.07.2017 kl.17:33

Såååå godt å lese:)

Lykke til med prosjektet<3

dandeliongina

13.07.2017 kl.21:44

Wenchepia: Takk for det, det blir spennende å se hva vi får til!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv