hits

DET GÅR OPP, OG NED....

Hei igjen folkens!Jeg har hatt det rimelig fint i en ganske lang periode nå. Sånn ca siden våren tok sine første skritt inn i landet vårt, har jeg vært mer "oppe" enn "nede".. De siste dagene har jeg slitt litt. Litt usikker på hva som egentlig er årsaken, men merker at tankene rundt litt vonde/vanskelige ting kommer tilbake..

Én av grunnene vet jeg har med datteren min å gjøre, fordi hun nå befinner seg utenlands- uten meg. Det bekymrer ALLTID en mor. Denne "nedgangen" er nok den største grunnen til at det har stoppet litt opp med skrivingen. Altså, jeg har oppdatert bloggen daglig, fra jeg opprettet den, men nå på fredag var jeg bare NØDT til å ta en pause.

Jeg syns det var så UTROLIG godt å BARE dele fine ting med dere. Dere ble i godt humør, og jeg fløt på samme sky. Men sånn er jo ikke livet, det vet vi jo alle. Det GÅR opp og ned. Så nå har jeg vært inne i en litt trist og lei periode som jeg håper jeg vil klare å krabbe fort ut av. Er ikke noe stilig sted å være-her nede, men jeg har MANGE år på nakken med slike "down"-perioder, som jeg ALLTID har kommet meg opp igjen fra! Det går nok denne gangen også.

For dere som har lest litt i gjennom "livet mitt" her inne, og som vet hva jeg har vært i gjennom, har lest hva jeg har skrevet om mitt forhold til min bror. For dere som ikke er så kjent med det, kan gå inn på kategorien "Meg, og mine opplevelser" bl.annet å titte litt der om lysten skulle stikke dere.

I alle år har jeg vært den som har tatt avstand fra ham, pga hans rusmisbruk og oppførsel. Det var "min" skyld, i følge ham og flere som ikke vet historien bak. Den er jeg vant til, så den fant jeg en måte å leve med etter hvert. Nå har situasjonen helt plutselig snudd seg rundt! Eller sånn egentlig har den jo ikke det, men han med hans enorme overtalelsesevne, har nå klart å snu om på våre roller.

Jeg tok avstand fra ham pga hans livssyn, om jeg kan kalle det det, men etter jeg startet bloggen, er han blitt et ENDA STØRRE "offer". Nå er det plutselig blitt slik at han har fått seg kone, "fått livet på stell", og jeg er den store stygge ulven som har skrevet stygge ting om ham her. Dermed er han SÅ knust over hvordan hans egen søster kunne være så stygg med ham, så nå er det plutselig HAN som har kuttet all kontakt? Hæ? Kontakten var jo allerede brutt- av meg? Hvorfor? Jo fordi jeg har barn, og barn og rusmidler er ingen god kombinasjon.. Det har det aldri vært..

Jaja sånn er nå det. Nå fikk jeg det ut også PUUUH. Godt å skrive, og få det ut!

Dette er som dere sikkert har forstått en annen grunn til at psyken er litt tynnslitt igjen. Jeg forstod det først nå når jeg er ferdig å skrive alt dette.. 

Takk for at dere er her, alle mine flotte lesere! Jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten dere! 

8 kommentarer

Marion

09.07.2017 kl.18:39

At det går an!! Han lever jo helt i sin egen verden, men at andre blir med inn i drømmeland er jo helt vanvittig!! 😵😖

dandeliongina

09.07.2017 kl.18:52

Marion: Trist, og veldig spesielt...

Janicke

09.07.2017 kl.19:04

Herregud stakkars storebror. Buhu..

Håper du kommer deg opp igjen fra den kneika jenta mi, det er jo så slitsomt å ha det sånn. Glad i deg <3

dandeliongina

09.07.2017 kl.19:08

Janicke: Jada, jeg gjør nok det nå som alltid før.. Tusen takk vennen min <3 Glad i deg og <3

meg

09.07.2017 kl.20:07

din styrke er deg og bare du kan stå på dine bein

dandeliongina

09.07.2017 kl.20:09

meg: Meg bruker jeg mer enn noen andre- endelig. Bena mine har aldri sviktet HELT, så de holde meg nok oppe en stund til. <3 Takk

Wenchepia

09.07.2017 kl.20:55

Du står han nok av denne gangen og:* du er sterk og tapper,men du (heller) er ikke noe supermenneske ,så med all bagasjen vil det komme noen slike downs...godt å kunne dele <3

Jeg har slitt noe sykt i det siste,og har ikke kunne delt ett pøkk av det,oh yes,det blir det bare verre av. Heia deg som skriver så levende om alle sidene :*

dandeliongina

09.07.2017 kl.21:36

Wenchepia: Vel.. Det har ikke vært en enkel affære å være så åpen og ærlig, men i det lange løp så funker det. Dritten i livet ditt forsvinner, og du får styrke og medhold fra fine folk, som holder deg oppe og gående. Én dag bør du prøve det om det blir rom for det i dine øyne, for det må til. KUN deg. Håper du også får den muligheten en gang, for det hjelper Mer enn du aner selv om det oppstår et jordskjelv her og der- men de går over..(smilefjes) Tusen takk for gode og stykende ord, du har HELT KLART vært en STOR del av at åpenheten min fremdeles eksisterer!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv