hits

SPØRSMÅLSRUNDEN ER BESVART!

Hei hei mine flotte lesere!

Jeg kjørte på med en sp.målsrunde i går, og så nå at det er flere som lurer på ting. Så koselig! Jeg skal gjøre mitt beste for å svare dere så godt jeg kan, men jeg merket plutselig at det er faktisk mange ting en ikke tenker over til vanlig, som faktisk blir litt "tricky" å svare på..?! Haha Uansett så skal jeg svare helt ærlig hvert fall! 

 

-Hva er favorittmaten din?

Hmm ja du... Jeg er så SYKT glad i mat, så allerede her får jeg problemer med å svare.. Haha, men jeg tror jeg må svare at den aller STØRSTE favoritten er bankekjøttet til bestemoren min! 

 

-Har du en favoritt TV-serie eller program?

Ja, her er svaret HELT KLART Sons Of Anarchy, så ligger Prison Break på en sikker annenplass!

 

-Hvem var ditt store ungdomsidol? 

Jeg hadde vel flere her også, men innenfor musikken, var New Kids On The Block bare HEEEELT RÅ! Haha, og som skuespiller var- og er jeg VELDIG fan av Johnny depp!

 

-Katt eller hund?

Jeg har vokst opp med begge deler, men etter jeg flyttet for meg selv, har jeg alltid hatt katter. Så det det må nok bli Pus (smilefjes).

 

-Hva er det du liker best med sommeren? 

Dette er også et spørsmål som krever flere svar... Jeg ELSKER sol og varme, fuglekvitter, blomster, havet, at det er lyst så lenge om kvelden OG tidlig om morgenen, og ikke minst lette klær!

 

-Hvordan steller du håret ditt? 

Vel.. egentlig har jeg krøller, som for så vidt er ganske fine- men det er kun når jeg har veldig langt hår.. Så- etter vask, føner jeg og sletter det. Det er egentlig det.. 

 

-Hvilken stil er det du elsker mest? 

Jeg går ut i fra at det her var ment som hva slags klesstil jeg er mest fan av, og det varierer så mye! Jeg liker i grunnen mange forskjellige stiler, så jeg har vel aldri havnet inn under én kategori..? Jeg kjøper- og bruker det jeg syns er fint, og som jeg syns sitter bra på meg (smilefjes).

 

-Er det brunfarge som teller, eller er det ikke så viktig? 

Jeg må innrømme at jeg syns det er finest å være brun. Jeg tar solarium, men har "trappet litt ned" på det nå. Man får naturlig nok fortere rynkete hud av sol/solarium, så jeg prøver å holde meg litt unna og ikke ta for mye. Men jeg liker best brunfarge- hvert fall på meg selv..

 

Til det siste spørsmålet må jeg bare si at jeg ble utrolig smigret og glad!

fredrikkegustavsen.blogg.no , som dere kan klikke dere inn på via linken, skrev dette:

 

-ÅÅhh du er så pen!! Lurer på hvor mange tatoveringer du har?

Først og fremst, må jeg takke deg for komplimentet!

Og svaret på hvor mange tatoveringer jeg har er 8. 5 av dem skal jeg fikse litt på, for som alle vet- er det ikke alle tatovører som er like flinke.. Her kommer bilder av de jeg har. (Og jeg skal ha fler!)

Dette er min avdøde pus.. Tatt i Arendal, på La Havanna Inc.


Tekst til pusen på bilde over:

Denne tok jeg på De Freixas i Skien da jentungen var ca 1 år. Den skal fikses på:

Også tatt på De Freixas. Vennskapstatovering:

Denne er tatt i Larvik for et par år siden hos en dude, men vet ikke om han holder på ennå..? Skal også fikses litt på..

Denne tok jeg også i Larvik hos ei jente som hadde studio i kjelleren. Ikke fornøyd med disse to heller, så må nok rettes litt opp her og der de også.. Skriften har flyti utover, og avtrykkene av labbene er ikke farget godt nok..Haha, denne her er jo TOTALT skivebom, så her blir det HVERT FALL cover-up! Er vel sånn ca 14 år siden.. Tegna selv, og tatovøren va'kke heeelt i vater han heller... De Freixas dette også..


 Med det, takker jeg for en fin spørsmålsrunde som det HELT sikkert vil komme flere av! Les gjerne gjennom flere, gamle innlegg, så kan det nok hende dere finner mer å spørre om! Spør gjerne utenom spørsmålsrunder også, det er bare gøy!

Følg meg gjerne også på insta: gina.nero

4 kommentarer

Hege Kristin

05.07.2017 kl.15:58

fine svar! :)

dandeliongina

05.07.2017 kl.16:49

Hege Kristin: Takk for det! (smilefjes)

Torunn

06.07.2017 kl.01:46

God natt og sov godt!

dandeliongina

06.07.2017 kl.18:44

Torunn: Takk! Litt sent og si "god natt" tilbake nå kanskje, men håper du sov godt i natt! (blunkesmilefjes)

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv