hits

ENDELIG KOM DET!!

Nå har jeg venta i ca 1 måned på løshåret mitt, og ENDELIG er det her! Også SÅÅÅÅ langt- OG mye! DIGGER WISH! Fargen passet også overraskende bra, hvilket jeg ikke hadde trodd! Kjolen kommer også fra wish, og jeg ELSKER den!

Jeg bestilte også en vannfast eyeliner, men den var tørr... Den funker, men er ikke av aller beste kvalitet dessverre.. Denne øyeskyggen kom også i dag, men den var ødelagt... *snufs* To av fargene var knust og lå strødd utover hele... Tenkte jeg skulle sende en tilbakemelding til dem, slik at de pakker disse bedre inn.. Var kun pakket i den lille hvite konvolutten med bittelitt bobleplast rundt.. Det er ikke noe gøy, men det skjer.. Vel, jeg er fornøyd uansett med dagens postkasseinnhold, håper det kommer mer i morgen!

Netthandel ER GØØØØY!

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

04.07.2017 kl.18:29

Ææææ det så dødsbra ut! Digger hårfargen din!

dandeliongina

04.07.2017 kl.19:48

Fredrikke Gustavsen: TUSEN takk!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv