hits

Farvel...

Da er dagen kommet for å ta farvel med Sikhall camping..

*snufs* Nå var det rett og slett trist å dra! Har ikke LITT lyst til å reise hjem nå kjenner jeg... Har vært en utrolig deilig ferie, på en kjempefin plass!

Håper virkelig på flere slike turer!

2 kommentarer

Andrea

05.07.2017 kl.08:36

Her så det fint ut! Hvor ligger Sikhall? Campingferie kan være helt fantastisk! :D

dandeliongina

05.07.2017 kl.11:17

Andrea: Det var så fint ved den stranda! Aldri sett noe lignende i Norden. Sikhall ligger ca 20 min fra Trollhättan, ganske langt ute på landet. Ja jeg er veldig glad i camping. Folk er vanligvis så utrolig hyggelige med hverandre, hilser og smiler. Helt topp!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv