hits

Ustabilt nett..

Hei! I går kveld og i dag har nettet vært SYKT dårlig på campingen.. Kjenner at det ikke er helt optimalt lenger etter jeg begynte å blogge.. Men i dag har vi vært en tur i Trollhättan for handle litt mat, så NÅ benytter jeg 4G'n! I går hadde vi en FANTASTISK dag på stranden rett ved campingen! DET været! Og JEG badet!!

Ble også en "smule" solbrent etter 5 timer.. Men det var utrolig deilig å ligge der!

Perfekt turnplass for Bell laaangt det ute også. Veldig langgrunnt! Det gjorde jo også til at vannet var litt varmere(smilefjes) så mor fikk seg en dukkert også!

Også litt vassing før middag.

En litt mer trist opplevelse for en dyreelskere som meg var denna karen som la seg til på verandaen vår for å dø... *snufs* Jeg prøvde å gi ham litt vann i en t-skje over natten i håp om at han bare var tørst.. Men da jeg stod opp i dag, var han blitt en engel..

Dagen i dag har gått til Trollhättan som sagt, for å handle inn mer mat. Vi har nemlig kost oss så mye at vi valgte og bli én natt til!

Ha en strålende søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv