hits

Helg=fullt...

Vi kom hit til Sikhall camping i Sverige på torsdag, og da var vi omtrent alene.

Jeg syns det kan være veldig deilig pga hygiene bl.annet, for man ser STOR forskjell på sanitæranleggene rundt omkring når menneskene samler seg.. Jeg forstår ikke hvorfor folk må være så grisete?

Jeg måtte vaske doen før jeg brukte den selv..

Det er to doer på dametoalettet, og den ene var opptatt. Bæsj over det hele.. (dette tok jeg ikke bilde av, for det vil jeg skåne dere for..) Men sånn ellers, utenom renslighet- så har vi det veldig bra! Én dag igjen før hjemreise, hvilket HAR fristet mer kjenner jeg.. Håper dere koser dere, og at været er like bra der dere er- som det er her!

 

Vi sees!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv