hits

Endelig er dagen her!

Da var vi ENDELIG på vei til Sandefjord! Fått min fine, snille nabo til å være kattevakt, (og fisk da hihi) så nå kan vi ta livet med ro, og nyte broderlandet!

Ønsker dere en fin dag, så sees vi litt senere i dag!

PS: Flere innlegg/oppdateringer om turen er allerede lagt ut! Enjoy!

6 kommentarer

Kristin Djøseland

28.06.2017 kl.12:45

Håper dere får det fint i Sandefjord! Utrolig fin plass :-)

dandeliongina

28.06.2017 kl.13:00

Kristin Djøseland: Ja, Sandefjord er en fin by, men vi skal videre til Sverige. 4 dagers ferie i broderlandet. Ha en fin dag!

Marthe Sofie

02.07.2017 kl.21:52

God tur! :)

dandeliongina

03.07.2017 kl.09:31

Marthe Sofie: Takk, vi har hatt det kjempefint!

Torunn

03.07.2017 kl.00:41

Ha fin mandagsnatt :)

dandeliongina

03.07.2017 kl.09:31

Torunn: (søttsmilefjes)

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv