hits

"BYGD" OPP AV INNAVL... 

Er det slik i alle små samfunn/bygder tro?

Omtrent fra jeg var lang som en tommestokk, har jeg hørt at det er mye rart i små bygder. Rare vaner, og merkelig oppførsel og folkeskikk.. Jeg skrev et innlegg for en stund siden, hvor jeg er inne på noe av det samme som nå---> FUCKINGS PERFEKTE FASADE, hvor jeg skriver noe om stedet jeg bor på.

Jeg er innflytter, og vi som da ikke ER herfra, vel, vi "har heller ingenting her å gjøre"... Barn som ikke er født her, blir mobbet ut av skolen, det har vi sett flere eksempler på- inkludert mitt barn.. Etter at noen blir mobbet ut av skolen, går til og med voksne folk til "angrep" på de andre barna som fremdeles går på denne skolen! Hva i helvette er DET for noe da?? VOKSNE FOLK?? At barna slenger litt frem og tilbake til hverandre, ja det er helt normalt selv om det "ikke er lov"!

Jeg har hørt om tilfeller her opp til flere ganger, over lengre tid, da snakker vi år altså, om at barn som har kjennskap til, eller går i samme klasse som det utstøtte barnet, blir SNAKKET til angående dette. "Du må ikke mobbe andre, det er ikke fint! Har virkelig ingen LÆRT deg det, eller?", kommer det fra voksne mennesker. Jeg tenker at de kanskje bør gå hjem å snakke til sine egne barn isteden? Noen av disse barna som blir angrepet, har faktisk ikke vært med på mobbingen engang! 

Folk snakker om hverandre- til hverandre, og forteller ting om deg som du faktisk ikke visste om selv engang! Det er rimelig spesielt eller? Alle "vet" alt om alle her... Vel, nesten alle da, for jeg vet ikke en dritt om noen, ikke annet enn det jeg har opplevd selv! Jeg bare lurer på om det er sånn rundt omkring i alle små samfunn? Jeg hørte nemlig FOR LENGE siden at dette stedet er "bygd opp av innavl", slett ikke umulig...

Mange av dere tenker sikkert nå "OH SHIT! Hvordan tør hun å skrive sånt om et sted hun faktisk enda BOR på...?!"  

Vel, grunnen til det er at jeg har hatt så SYKT mange dårlige opplevelser her, over ganske mange år nå! Jeg har ingen tilknytning egentlig til stedet lenger, og har i grunnen ingen grunn til å "holde meg inne" med noen her lenger. Er ikke lenger redd for hva folk snakker om her, og siden fasaden er så JÆVLI flott og fin her, så er det også veldig lite sannsynlig at noen vil konfrontere meg med det. Det tror jeg ikke de har gutsen til faktisk. Men om de mot all formodning skulle komme å spørre/tiltale meg for noe, så skal de få svar (blunkesmilefjes). Mest sannsynlig får de ikke det svaret de er ute etter, men svar skal de få!

Jeg syns det er forkastelig å oppføre seg sånn, mot både voksne OG barn. Folkeskikk, medmenneskelighet, høflighet og rett og slett nestekjærlighet... Mangler....

Ha en god Lørdag!

4 kommentarer

Tone

17.06.2017 kl.23:42

Rett fra levra, akkurat slik jeg liker det. Genialt skrevet, og helt innafor. Det er mye dritt slenging i alle samfunnslag, store som små. Og oppførselen til noe mennesker kan skremme dritten av deg. At vi går inn i en epoke med egoistiske, selvsentrerte og ufordragelige personligheter er ikke til å ta feil av, desverre.

dandeliongina

17.06.2017 kl.23:52

Tone: Takk for genial kommentar, som også var helt innafor! Jeg vet i alle fall at uansett hvor egoistisk, selvsentrert og ufordragelig verden blir, så vil jeg aldri ta del i det!

Torunn

18.06.2017 kl.12:04

Veldig, VELDIG bra skredet!

Har fått MER ENN NOK av ferniss og flotte, finslipte fasader!!

Er innflytter her (som jeg har vært det andre steder, også - før i livet)

- og STORTRIVES!

Ønsker deg en fortsatt fin søndag :)

dandeliongina

18.06.2017 kl.16:07

Torunn: Takk for det! Så bra at du trives. (smilefjes) Ha en fin søndag du også!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv