hits

Det ble Frognerparken!

Her har dere en bildeserie fra turen vår i Frognerparken! Er vel ikke så veldig mye mer og si, enn at det var en deilig tur i strålende vær!

Mulig det blir mange bilder for noen, men siden jeg syns selv det er givende å se på andres, så får dere se- eller la være! (blunkesmilefjesmedtungaute)

Her kommer de hvert fall, på løpende bånd!

Greit med bilder det, eller?

Har et par til om noen skulle syns det var litt lite hihi!

Ha en fin kveld videre ppl!

6 kommentarer

Wenchepia

13.06.2017 kl.20:14

Masse fine bilder <3 flotte dere er sammen :)))

dandeliongina

13.06.2017 kl.20:59

Wenchepia: Tusen takk fine du <3

Lilli

13.06.2017 kl.21:48

Så fine bilder :)

dandeliongina

13.06.2017 kl.21:57

Lilli: Tusen takk! (smilefjes)

Live

13.06.2017 kl.23:43

Ååh, Frogneparken er vakker! der pleide jeg å gå når jeg studerte i Oslo, sukk, jeg savner det litt nå kjenner jeg! Ser ut som om dere koste dere da!:D og ikke minst så hadde dere jo sol, det er mangelvare her i vest, som vanlig kan jeg vel nesten si:p

dandeliongina

14.06.2017 kl.15:34

Live: Ja det er kjempefint der! Kan du ikke bare ta en tur? (blunkesmilefjes) Ja vi koste oss veldig! Hehe ja du, regnet kommer og går her i øst også, men vi nyter det FULLT ut når sola titter innom!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv