hits

Helgen går til....Haha! Trodde dere jeg skulle skrive "helvete" nå!

Nei, det er ikke så gærnt..

Jentungen drar til pappaen sin i morgen, hvilket jeg pleier å syte og klage MASSE over hver ENESTE 14 dag.. Det er ikke det at det føles noe verre denne gangen, men nå "flykter" jeg fra byen!

For ett år siden hadde jeg tre av mine nærmeste venninner her i byen, og én i Ulfoss, hvilket bare er en halv time å kjøre så det går fint.

Men så drar én av de tre som holdt til i samme by som meg, ikke lenger enn til ALTA, faktisk.. Jeg har lovet å besøke henne,(og selvfølgelig har jeg KJEMPElyst) men må bare spare opp litt kr først, for flyet er alt annet enn gratis.. Hun skal gå på skole der oppe i to år til, så jeg skal hvert fall klare ÉN tur!

Også stikker én til avgårde, til Kristiansand.. HENNE skal jeg besøke nå i helgen! (smilefjes) Jeg har nå ikke sett henne på snart ett år, så jeg gleder meg STORT! Iom at (igjen) knéet mitt krangler litt, orker jeg ikke kjøre bil. Liker heller ikke egentlig å kjøre så "langt" alene..

Jeg sjekker da toget fordi jeg lenge har hatt lyst til å gjøre det igjen, og fordi de hyler og skriker om at kollektivt er så mye bedre for miljøet, OG at det er MYE billigere enn bil... Hmmmm nei NSB, det er SVINDYRT å ta tog!Tur-retur Skien-Kristiansand ville kostet meg i underkant av 800 kr! DET er ikke billigere enn å kjøre! Jeg endte da opp med å kjøpe bussbilletter isteden, hvilket kom på 420,- TUR-RETUR! HALVE prisen det, NSB! Det som er litt kjipt er at, ikke nok med at bussen ikke går fra Skien, for det har den ikke gjort så lenge jeg har vært myndig, men den har faen meg slutta å kjøre fra Porsgrunn også! Må til Skjelsvik for å komme med, for dere som vet hvor det er.. Dvs at det tar meg over en halv time å komme meg til bussens startsted. Så uansett, er det MYE mer tungvint med kollektivt, DET kan de ikke bortforklare hvert fall..

Vel vel, jeg kommer meg til Kr.Sand, til min flotte venninne, Sara, og det er det viktigste! Så det at Bell drar i morgen ER like trist, men nå har jeg også noe å virkelig glede meg til, istedenfor å bare sitte hjemme å være trist.

Nå skal jeg strax opp å pakke kofferten ferdig, slik at alt står klart til morgendagens "utflukt"!  

6 kommentarer

Torunn

08.06.2017 kl.17:31

Håper at dere får en fin helg og et ditto opphold!

Ønsker deg en fin dag videre :)

dandeliongina

08.06.2017 kl.17:50

Torunn: Takk for det, ha en fin dag videre du også! (smilefjes)

Baketerapi

08.06.2017 kl.17:41

det er kjipt at det skal være så dyrt å reise med tog . Kos deg masse i helgen :-)

dandeliongina

08.06.2017 kl.17:50

Baketerapi: Ja det er utrolig kjedelig, for det er egentlig veldig behagelig ettersom jeg husker.. Takk for det, du også!

Sara

08.06.2017 kl.21:12

Gleder meg :D

dandeliongina

08.06.2017 kl.23:07

Sara: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv