hits

TUR-bulent..

Jeg fortalte dere at dagen vår skulle tilbringes på Mølen, Søndag. Jeg har ikke fått lagt ut noe om turen før i dag, fordi jeg måtte vente på svar fra foreldrene til Bells venninne om å få legge ut bilder hun var med på. Som dere ser under her, ville de ikke at jeg skulle gjøre det, og det må man respektere (smilefjes) så derfor er ansiktet hennes sladdet. 

Vi dro, kom til Porsgrunn, stoppet på en bensinstasjon og tok ned taket på bilen. Det VAR så varmt! Klager ikke, tvert i mot! SUPERDEILIG og endelig ha cab!

Vi koste oss MASSE i bilen på vei utover, med høy musikk, girltalk og MYE latter! På vei inn til parkeringen, så vi rundt oss på trærne at det kunne se ut som det var "litt" vind, men valgte å trosse den.. På bilde under ser det faktisk ut som om det er helt vindstille, men som alle vet kan bilder fort lyve litt.. 


Og her noen bilder av bølgene som kastet seg oppover berget.


Og litt åpent hav... DET er frihet!Vi orket faktisk ikke og bli der mer enn ca 30 minutter, for vi holdt SERIØST på å blåse bort! Så her er vi på vei tilbake til bilen, hvor vi tok frem noe kjeks og litt drikke.. Venninnen til Bell hadde ikke vært på Mølen før, så da måtte vi ha et minne fra hennes første møte med Herr Trollrot. (blunkesmilefjes)


Jeg kjente at jeg ikke hadde fått dosen min med tur på denne utflukten, så da vi kom hjem laget mannen min og jeg en pastagryte som vi tok med oss til en koselig grillplass i nærområdet. Her er et par bilder fra tur nr 2, hvor vinden ikke hadde like store krefter.

Så jeg sier bare: BEDRE SENT ENN ALDRI! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv