hits

Oppholdet over, nå på båt-tur hjem!

Vært noen fine timer i Sverige, med litt shopping, is og en dæsj stress et øyeblikk..

 

Planen var å ta 18:30 båten hjem, men den rakk vi ikke... Typisk fam. Nero haha!

 

Men har noen bilder til dere nå også jeg!

Godishuset i Svinesund er et paradis for småfolk!

Her har dere det som var Svinesund i mine ungdomsdager... Nærmere en spøkelsesby i dag, med bare et par åpne sjapper..

New Yorker er et MUST uansett hvor man er! Jeg bare ELSKER den butikken!

 

Fikk kjøpt meg en genser, og en kjempefin kjole som jeg skal vise dere senere i kveld eller i morgen-får se hvor mye klokka blir når alt er pakket ut..

Én ting som er VELDIG VIKTIG i et forhold, er å sette PRIS på hverandre! (lattersmilefjes) Denne gikk han med i ca et par timer..

Ække så dyr, dermed hadde jeg råd til ham! Haha

Som alltid, MÅ man innom "Honeycomb" å spise is!!

Og for dere som har barn i rette alderen, vet hva en "dab" er- som min kjære prøver å få til her... *dødde litt...

Et stk rompe... Bakdøra lukker seg igjen av egen fri vilje når bilen ser noe den liker! Haha

Dette her var en mindre fresh opplevelse... Én kaffekopp, og jeg må tisse.. VELDIG lite delikat å møte verdens største buse klint på veggen når du sitter på do eller? Er så mange griser der ute ass! Hva er vitsen??

Til slutt, et hyggelig bilde av utsikten fra båten hjem. Alltid litt vemodig faktisk å dra hjem igjen, men ingenting varer evig..

Jeg er STAPPMETT etter en porsjon pasta bolognese, men de andre to nyter dessert bestående av ostekake og softis!

 

Fin tur alt i alt, håper dere også har hatt en fin fin Onsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv