hits

Dette va'kke feil!

En helt grei avslutning på en ellers grå og trist dag!

Plutselig fant sola veien tilbake til meg, og da var det bare å hive på seg litt random klær- og rusle en liten tur i nærområdet!

Legger ved noen bilder til dere!

Stille, men folksomt... Ikke glem å ta vare på hverandre, man vet aldri... En tanke som kommer til meg hver gang jeg går forbi en gravplass..

Plukka opp Bell'n min på veien <3

Speilbilde fra brygga.

Også kom det storfint besøk!

Også på vei hjem..

Da var vi hjemme igjen!

En snutt av verdens vakreste, men også mest hissige fugl!

 
Traff også på denna karen på vei hjem. "ække no stress", sa'n! 
 

Ha en fortsatt herlig kveld alle mine flotte, fine lesere!

4 kommentarer

Live

28.05.2017 kl.21:42

Svaner er så vakre! Jeg har en sinna en her i nærheten og han kan godt finne på å bite meg om jeg har mat til han:p På onsdag kom han opp på land og var mer interessert i å frese til meg enn å spise rundstykket jeg hadde med til han:p Litt senere på dagen traff jeg på han igjen, da sammen med fruen og tre små vakre nøster<3

Så fin du ble på håret da!:D

dandeliongina

29.05.2017 kl.00:12

Live: Ja de er praktfulle! Svanefamilier er herlig!

Tusen takk for det!

Tone

28.05.2017 kl.23:43

Trenger ikke være lange turen for at det skal bli en flott tur :). Også hadde du jo flott selskap.

dandeliongina

29.05.2017 kl.00:11

Tone: Nei, det er ikke så mye som skal til! Ja, halve turen hadde jeg flott selskap av både barn og dyr <3

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv