hits

DRITTEN LIGGER NÅ PÅ HAVETS BUNN!

Etter en så vakker dag med solskinn og nydelig natur, er det faktisk helt umulig å velge hvilke bilder en skal dele! Håper dere kan kose dere hvert fall halvparten av det vi gjorde, ved å ta en titt på dagen vår:
Dette var utsikten vår da vi spiste nista, ække feil det? Nei, syns jeg ikke!Gikk en liten del av kyststien. Eventyrlig vakkert!

Mannen med stjerten i været, for å ta et nærbilde av årets hvitveis langs stien..Nei! Jeg ser ikke på annet enn blomstene faktisk! (blunkesmilefjes)

Duft av vår... Mmmmm

Lurte litt på hva dette her var..? Ser ut som en bunkers fra krigen, men stod ingenting om det... Kult var det i hvert fall!

Inni "bunkersen" tar kjæresteparet bilde av hverandre, vi er skjønne daaa...

Også et søtt lite vindu ut av krigens kryp-inn.

TitteiiiiKlatremusa. Det var så deilig å stå der! Sola var utrolig snill, og vinden stod helt stille..

Dette her er ikke rota til alt vondt hvert fall! Han var jo såå skjønn! Måtte kose litt nese me'n jeg ass!

Å fytti Hæljeroa!! Stakk en tur innom på vei hjem. Lite kul bil eller??

Og til slutt et glimt av utsikten fra Helgeroa brygge!

Håper dere har hatt en like fin dag som oss!

Blogges!
 

6 kommentarer

kreativemeeg

23.04.2017 kl.20:25

Nydelige bilder! :)

dandeliongina

23.04.2017 kl.20:39

kreativemeeg: Tusen takk!

Sharone

23.04.2017 kl.20:34

Så fine bilder! :D

dandeliongina

23.04.2017 kl.20:39

Sharone: Tusen takk!

tonemor77

24.04.2017 kl.22:41

Syns jeg dro kjensel på noe bilder her ja :) . Knallfint sted

dandeliongina

24.04.2017 kl.23:20

tonemor77: Helt nyyyydelig!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv