hits

TILBAKE I DET DYRE LANDET..

Ja, da var vi på plass i hjemlandet igjen! Kjenner jeg er "fesen" nå, som papp's sier. Deilig å komme seg litt vekk, men skal bli gøtt å komme hjem..

Legger ved noen bilder av båt-turen hjemover, med Color Viking.

Og noen blir ALDRI voksne... Like gøy enda det, å møte store bamser!

(Hadde kanskje føltes litt mer naturlig om jentungen hadde vært med, men når hun ikke kan- så må jeg jo likevel kaste meg over mine barnlige gleder, syns dere ikke?)

Ikke akkurat et bilde som vil vekke matlysten hos alle, men dette legger jeg ved for å vise dere at jeg ER LIVREDD BAKTERIER... Litt tragikomisk egentlig, men har man litt panikk så må man også ta sine forholdsregler..

Her vinker vi "hade" til vår söta, snälla och billiga bror...

Med nesa mot "det eksklusive"....

Et par sultne matvrak. (blunkesmilefjes)

Her ser man da et bevis på at det absolutt IKKE bare er ungdommen som er opptatt av teknologi og sikkert sosiale medier... Syns dette var litt festlig, og kanskje en smule ironisk?

Slitne? Ja, men likevel litt vemodig at turen er over for denne gang..

Takk for turen, min kjære!

2 kommentarer

Victoria Larsen

20.04.2017 kl.00:28

Kjempe fine bilder :D

dandeliongina

20.04.2017 kl.00:56

Victoria Larsen: Tusen takk! (smilefjes)

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv