hits

SHOPPINGEN ER OVER...

Jaja da var handleturen slutt hos vår gule og blå nabo, og nå venter båten på oss i Strömstad!

Gåen i beina nå kjenner jeg... Også litt vimsete i topplokket av alle menneskene, men det går fort over når jeg kommer hjem til mine tre skatter som venter i spenning på nammemat og godteri!

Blir ingen ordentlig "ending" på turen uten å ha vært innom is-sjappa!

Som jeg skrev sist: DEN MÅ BARE TESTES UT FOR DERE SOM IKKE HAR VÆRT DER!!

Prøvde å bestemme meg for hvilke treningsbukser jeg skulle gå for, men ble så dårlig tid at jeg bare "røska" til meg et sett på tilbud- men jeg er absolutt fornøyd! Bilder kommer enten i kveld når jeg kommer hjem, eller i morgen før trening! ER SÅ GØY Å TRENE I NYTT TØY!!!

Vært en bra tur hittil, og det er ca 4 timer igjen til vi kan BOKSTAVELIG talt KRÆSJE på sofaen sammen med pus! Skal ikke si at jeg gruer meg til det, selv om Harry-turer alltid er kos.

Snakes on a boat!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 35, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv