hits

TELT-TUR I STUA!

Skal ikke påstå at noen av oss føler oss normale akkurat nå, men normalt er KJEDELIG! (lattersmilefjes)Det var et par stykker med 4 bein og hale, som syns dette her var HELT innafor!Blei litt usikre på om stua var stor nok... Ingen av oss husket nemlig hvor stort teltet EGENTLIG var...Men jaggu gikk det gitt! Planen var og bli til i morgen, men drøyer til Søndag... Stress å sette opp, OG ta ned bare for én natt syns vi..Senga på plass!Og der var 3 av barna godt plassért på hvert sitt rom! Bell sa hun hadde fortalt om telt-turen på skolen idag, og reaksjonene ble som forventet-LATTER!

Da jeg fortalte henne om turen, og sa at vi skulle bli hele helgen, brøt hun ut:"Herregud, dere to trenger hjelp!" 

Ja det hadde i grunnen vært greit det, for det var INGEN spøk å kun være to om det prosjektet skal jeg si dere! Var jo langt i fra den type hjelp hun tenkte på, men det var sånn jeg valgte å tolke det. (døravlattersmilefjes)

Så til dere som ikke starter påskeferien enda, ha i hvert fall en fin Fredag! 

 

4 kommentarer

Sara

08.04.2017 kl.13:55

Haha så morro :D

dandeliongina

08.04.2017 kl.16:41

Sara: Sunt og godt å være på telt-tur! haha

08.04.2017 kl.15:50

Kos dere masse 😋. Fikk jaggu løst å finne frem teltet jeg også, men da for ute telting 😛. Mulig jeg blir stempla som galere enn normalt, men det gjør jo ikke No. De gale har det godt 😂

dandeliongina

08.04.2017 kl.16:07

Anonym: Finn det frem! Å være på ferie i stua ække så gærnt!

Skriv en ny kommentar

dandeliongina

dandeliongina

36, Skien

Jeg er ei jente på 36, som har mye å dele på godt og vondt. Bla dere gjerne gjennom mine innlegg, så får dere et lite innblikk i hvem jeg er, og hva jeg har gått i gjennom. Jeg er en person som bruker humor for alt det er verdt, fordi det funker, men samtidig kan jeg være seriøs og alvorlig. Begge deler er tillatt, bare man vet når man skal benytte hva.. Bloggen har ingen avgrensninger, og her får janteloven ta seg en bolle! Her vil jeg komme til å skrive om mitt liv som medavhengig, mobbing, mitt forhold til dyr, min datter, min mann-ja, rett og slett alt som har med min oppvekst og livet generelt å gjøre. Jeg vil vel kalle dette et forsøk på å skape en annen form for terapi enn den man får via det offentlige apparatet, iom at det apparatet ikke akkurat har "jobbet på spreng" for å hjelpe meg opp og ut i verden. Også håper jeg selvfølgelig at bloggen min kan hjelpe andre som har vært, eller er i samme situasjon. Om jeg kan gjøre dagen lysere for bare ett menneske, vil solen skinne for meg også. Leser ikke Bibelen på senga, men er SUPERFAN av de ti bud ;-) Om dere liker bloggen, setter jeg stor pris på facebook-delinger og om dere tar dere tid til å legge igjen en liten kommentar. (kjempestortsmilefjes)

Kategorier

Arkiv